Individuele lichaamstherapie

Het lichaam is een instrument om ontspanning te brengen in een overprikkeld systeem. Studies tonen aan dat lichaam en geest 1 geheel vormen. Als je het lichaam kan ontspannen, kan er ook ontspanning komen in het hoofd. Om dit te bereiken bestaan er verschillende behandelingen. 

In onze praktijk biedt Katty een relaxatiemassage aan. Duur van de sessie is 1 uur en kost €60. Eerst is er een korte intake om lichamelijke spanningsklachten te bespreken.  Dan neem je plaats op de behandeltafel en volgt een lichaamsmassage. Er wordt uitsluitend gewerkt met 100% natuurlijke massageolie, zonder toevoeging van aroma ‘s. Na de sessie kan je nog even ’in het moment blijven’ alvorens de dag verder te zetten. 

Een lichaamsmassage zet gelukshormonen vrij die nodig zijn voor ons mentale welzijn. Lichamelijke aanraking is levensbelangrijk voor de mens, zonder aanraking kwijn je weg. Deze massage bestaat o.a. uit lange, strijkende bewegingen die met regelmaat worden uitgevoerd. Zo voelt het lichaam herkenning en routine.  Deze routine en herkenning geven rust. De relaxatie kan gelijkstaan aan verschillende uren slaap. 

Overtuigd van de weldaden van een massage? Neem dan gerust contact op met Katty.

Hou ook onze sociale media en website in de gaten!  

Vanaf januari 2024 breidt het aanbod lichaamstherapie uit met:  

  • Cranio Sacrale therapie
  • Holistic pulsing massage
  • Deep tissue massage

Nieuw: massage

In onze praktijk biedt Katty een relaxatiemassage aan vanaf 1 oktober. Duur van de sessie is 1 uur. Eerst is er een korte intake om lichamelijke spanningsklachten te bespreken. Dan neem je plaats op de behandeltafel en volgt een lichaamsmassage.

Er wordt uitsluitend gewerkt met 100% natuurlijke massageolie, zonder toevoeging van aroma ‘s.