Yoga voor rust

Data

Volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de volgende reeksen

NIEUWE DATA IN APRIL MEI JUNI 2023

Start- einduur

20u

Kostprijs

€ voor de reeks van 5 lessen
in kleine groep (max. 5 deelnemers)

Locatie

Gitschotellei 226,
2140 Borgerhout

Binnen praktijk Compass willen we bewust omgaan met de connectie tussen lichaam en geest. Ons fysieke en mentale welbevinden beïnvloeden elkaar wederzijds. Door naast gesprekstherapie ook een meer fysieke benadering aan te bieden in de praktijk, hopen we dat ieder van jullie een traject op maat kan terugvinden.

– Valérie Everaerts

Voel je je vaak rusteloos of vertoont je lichaam veel signalen van stress of spanning? Ervaar je moeilijkheden met in- of doorslapen? Dan is deze vorm van yoga, waarbij we poses vanuit Yin Yoga combineren met ademhalings- en ontspanningsoefeningen, iets voor jou. We oefenen om onze focus te verschuiven van onze gedachten naar ons lichaam in het hier en nu.


Binnen de yoga-sessies ontmoeten we elkaar in kleine groep (max 5 personen). We integreren bewegingen en ademhalingsoefeningen vanuit Yoga, Mindfulness, Pilates en Qi Gong om contact te maken met ons lichaam. We trainen onszelf om deze actief in te zitten bij onze zoektocht naar rust.


Opgelet! Alvorens je kan starten met Yoga bij praktijk Compass vindt er een intakegesprek plaats van maximum 15 minuten (telefonisch, gratis), waarin we samen je wensen bespreken en eventuele fysieke klachten of belemmeringen besproken worden. Zo kan de les telkens aangepast worden aan jouw noden.

Nieuw: massage

In onze praktijk biedt Katty een relaxatiemassage aan vanaf 1 oktober. Duur van de sessie is 1 uur. Eerst is er een korte intake om lichamelijke spanningsklachten te bespreken. Dan neem je plaats op de behandeltafel en volgt een lichaamsmassage.

Er wordt uitsluitend gewerkt met 100% natuurlijke massageolie, zonder toevoeging van aroma ‘s.