Data

Volg onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van de volgende reeksen

Momenteel geen nieuwe reeks omwille van moederschapsrust van de docent

Start- einduur

Kostprijs

Nog niet bekend

Locatie

Gitschotellei 226,
2140 Borgerhout

Binnen praktijk Compass willen we bewust omgaan met de connectie tussen lichaam en geest. Ons fysieke en mentale welbevinden beïnvloeden elkaar wederzijds. Door naast gesprekstherapie ook een meer fysieke benadering aan te bieden in de praktijk, hopen we dat ieder van jullie een traject op maat kan terugvinden.

– Valérie Everaerts

De wintermaanden vragen veel energie van ons lichaam. De periode na de feestdagen is voor de meeste mensen standaard een moment van uitbollen, stilvallen en naar binnen keren.

Voel jij je nog moe bij het opstaan? Heb jij nood aan een boost? Of wil jij je lichaam helpen bij het verteren van de feestdagen? Dan is deze vorm van yoga, waarbij we poses vanuit Gentle flow, Vinyasa yoga en Yin yoga combineren met ademhalingsoefeningen, misschien wel wat jij nodig hebt.

Gedurende zes weken gaan we samen op pad, in kleine groep (max 6 personen). Op zoek naar die bronnen waar jij energie uit kan putten. Via beweging en ademhaling maken we contact met ons lichaam, luisteren we naar onze noden en laten we los wat we niet meer nodig hebben.

Alvorens we starten vind er een telefonische intake plaats met de docent (15’). Hierin worden ieders noden en blessures besproken, zodat de les op maat van iedereen plaats kan vinden.